Uw droomhuis gevonden?

Wij geven u een helder inzicht in de bouwtechnische staat en de onderhoudskosten.

Conform NEN2767 en NTA 8060

 
     
         
   
teelker bouwkundig advies Dierenriem 30
6662 CJ Elst

026 3815390

e-m@il

   
         
 

aankoopkeuring

 
 
bouwkundige aankoopkeuring in Valburg
Als u een woning op het oog heeft of tot kopen over wilt gaan is het zeer aan te raden het object bouwkundig te laten keuren. Niet alles is zoals het er uit ziet en bij een grote uitgave als deze kunt u beter het zekere voor het onzekere nemen.
 
teelker bouwkundig advies beschikt over veel parate kennis van bouwgebreken, hersteladviezen en herstelkosten. Daarbij weet teelker bouwkundig advies de bouwkundige gebreken ook helder en duidelijk te verwoorden tegenover u. Zo krijgt u belangrijke informatie uit eerste hand in, voor u, begrijpelijke taal. U weet dus direct waar u aan toe bent. Bovendien neemt teelker bouwkundig advies alle tijd voor u en worden er geen extra kosten in rekening gebracht als het iets langer duurt dan verwacht.
 
De aankoopkeuring is een bouwtechnische keuring op basis van een visuele en beperkt destructieve inspectie. Het uiteindelijke resultaat is een zeer uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de gestelde eisen door de Nationale Hypotheek Garantie.
 
Naast de bouwkundige gebreken en/of tekortkomingen zijn in de rapportage ook hersteladviezen en herstelkosten opgenomen.
 
De keuring helpt te voldoen aan uw onderzoeksplicht, versterkt uw  positie bij de onderhandelingen en kan als ontbindende voorwaarde in het koopcontract worden opgenomen.
 
De inspecties worden uitgevoerd conform de NTA 8060 (Nederlandse Technische Afspraak - Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit) en NEN2767.
    introductie  
    tarieven keuringen  
    aankoopkeuring  
    schade experise  
    nulmeting | vooropname  
    opleveringskeuring  
    meer jaren onderhoud  
    nen 2580 meetcertificaat  
    contact  
     

teelker bouwkundig advies

   

 

ook de inspectie van funderingen, kruipruimtes, vloeren en daken is bij ons vanzelfsprekend

klik hier om de ervaring van anderen te lezen

klik hier om online een offerte aan te vragen

Achter-Drempt Aerdt Angeren Apeldoorn Arnhem Beek-Ubbergen Bemmel Bennekom Beuningen Brummen De Steeg Didam Dieren Dodewaard Doesburg Doornenburg Doorwerth Driel Duiven Ede Eerbeek Elden Ellecom Elst Ewijk Gendt Giesbeek Heelsum Heteren Herveld Herwen Het Loo Hoenderloo  Huissen Laag-Soeren Lathum Lent Lingewaard Nijmegen Oosterbeek Oosterhout Renkum Rheden Slijk-Ewijk Tolkamer Valburg Velp Wageningen Westervoort Wolfheze Zevenaar Zutphen
  links    
       
teelker bouwkundig advies is lid van
Stichting Bouwkeurmeesters