een meetcertificaat voorkomt onduidelijkheid en discussie en zorgt er voor dat u geen vierkante meters laat liggen en daarmee dus inkomsten misloopt

 
     
         
   
teelker bouwkundig advies Dierenriem 30
6662 CJ Elst

026 3815390

e-m@il

   
         
 

nen2580

 
 
NEN 2580

is een Nederlandse Norm (NEN) die de termen, definities en bepalingsmethoden geeft voor de oppervlakte van terreinen met een bouwbestemming en voor de vloeroppervlakten en inhouden van gebouwen of delen daarvan.

 

Oppervlakten en inhouden van het vastgoed spelen in de vastgoedwereld een grote rol. Een verkeerde interpretatie van vierkante meters kan grote gevolgen hebben en veel geld kosten. Om dit te voorkomen is er de norm NEN 2580, voor het eenduidig bepalen van oppervlakten en inhouden van gebouwen. NEN 2580 maakt het mogelijk om kosten gerelateerde begrippen op een uniforme wijze te bepalen en te vergelijken.

 

Een meetcertificaat voorkomt onduidelijkheid en discussie en zorgt er voor dat u geen vierkante meters laat liggen en daarmee dus inkomsten misloopt.

 

Teelker bouwkundig advies stelt meetcertificaten op voor beleggers, verhuurders, huurders, gemeenten, makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars, etc. Zowel voor commerciele objecten (winkels, kantoren, industrie), woonobjecten (woningcomplexen en appartementen) als combinaties (woon-winkelcomplexen, MFA's, Brede Scholen) geeft een NEN 2580 meetcertificaat een helder beeld van het werkelijke aantal vierkante meters VVO. Een NEN 2580 meetcertificaat is een onlosmakelijk onderdeel van uw huisvestingsplan.

.
    introductie  
    tarieven keuringen  
    aankoopkeuring  
    schade experise  
    nulmeting | vooropname  
    opleveringskeuring  
    meer jaren onderhoud  
    nen 2580 meetcertificaat  
    contact  
     

teelker bouwkundig advies

   
Achter-Drempt Aerdt Angeren Apeldoorn Arnhem Beek-Ubbergen Bemmel Bennekom Beuningen Brummen De Steeg Didam Dieren Dodewaard Doesburg Doornenburg Doorwerth Driel Duiven Ede Eerbeek Elden Ellecom Elst Ewijk Gendt Giesbeek Heelsum Heteren Herveld Herwen Het Loo Hoenderloo  Huissen Laag-Soeren Lathum Lent Lingewaard Nijmegen Oosterbeek Oosterhout Renkum Rheden Slijk-Ewijk Tolkamer Valburg Velp Wageningen Westervoort Wolfheze Zevenaar Zutphen
  links    
       
teelker bouwkundig advies is lid van
Stichting Bouwkeurmeesters