uitgebreide vooropname | nulmeting  fullcolor bouwtechnisch rapport

va €300

conform de voorschriften van het NIVRE

 
     
       
 
teelker bouwkundig advies Dierenriem 30
6662 CJ Elst

026 3815390

e-m@il

   
       

nulmeting

 
 
nulmeting of vooropname
Als er voorgenomen zware werkzaamheden zijn in de directe omgeving van uw woning of ander soort van onroerend goed. Denk daarbij aan ontgravingen, heiwerkzaamheden (palen en damwand), verlaging grondwaterpeil, afgravingen, zwaar transport (zandwagens of bouwverkeer), verkeersdrempels etc.
Als gevolg van genoemde zaken kan er schade ontstaan, scheefstand kan toenemen, draaiende kozijndelen kunnen gaan klemmen, maar ook tegelwerk, stucwerk of siertegelwerk kan losraken en/of scheuren.
De schade kan variėren van nihil tot enkele tonnen.
 
Een onafhankelijke bouwkundige rapportage in de vorm van een nulmeting of vooropname is uitstekend geschikt om bouwkundige schade na de uitvoering van de bouwwerkzaamheden te bewijzen.
De nulmeting of vooropname beschrijft de woning op alle van belang zijnde bouwkundige elementen die door bouwactiviteiten schade zouden kunnen oplopen. Deze inspectie is daarom een bewijs op datum van de status van uw woning.
U kunt overwegen de rapportage te deponeren bij een notaris, hiervan wordt dan een depot akte opgemaakt, waardoor het opname moment ook nog eens extra en voor nog langere tijd wordt vastgelegd. Hiermee voorkomt u op een later tijdstip allerlei onnodige discussies over het moment van ontstaan van de eventuele schade aan uw vastgoed.
 
Tevens is het raadzaam een bouwexploot te overhandigen aan de hoofdaannemer, eigenaar of andere verantwoordelijk voorafgaand aan de werkzaamheden. Een bouwexploot is een schrijven waarin vooraf de betrokkenen aansprakelijk stelt voor eventuele schade achteraf.
    introductie  
    tarieven keuringen  
    aankoopkeuring  
    schade experise  
    nulmeting | vooropname  
    opleveringskeuring  
    meer jaren onderhoud  
    nen 2580 meetcertificaat  
    contact  
     

teelker bouwkundig advies

   
Achter-Drempt Aerdt Angeren Apeldoorn Arnhem Beek-Ubbergen Bemmel Bennekom Beuningen Brummen De Steeg Didam Dieren Dodewaard Doesburg Doornenburg Doorwerth Driel Duiven Ede Eerbeek Elden Ellecom Elst Ewijk Gendt Giesbeek Heelsum Heteren Herveld Herwen Het Loo Hoenderloo  Huissen Laag-Soeren Lathum Lent Lingewaard Nijmegen Oosterbeek Oosterhout Renkum Rheden Slijk-Ewijk Tolkamer Valburg Velp Wageningen Westervoort Wolfheze Zevenaar Zutphen
  links    
       
teelker bouwkundig advies is lid van
Stichting Bouwkeurmeesters