uitgebreide opleveringskeuring van uw woning of bedrijfspand voor een vaste prijs tot 500m3

€250

inclusief btw

 
     
       
 
teelker bouwkundig advies Dierenriem 30
6662 CJ Elst

026 3815390

e-m@il

   
       
 

opleveringskeuring

 
 
oplevering nieuwbouw woning
De oplevering is een belangrijke handeling in het afwikkelen van het bouwproces. Voordat een woning definitief aan een koper wordt opgeleverd vindt er een vooroplevering plaats. De kopers worden uitgenodigd om de woning te bekijken en eventuele afwijkingen, op datgene wat is overeengekomen, te melden aan de vertegenwoordiger van het bouwbedrijf.
 
Vooral bij de vooroplevering adviseert teelker bouwkundig advies een bouwkundig inspecteur in de hand te nemen. Op deze wijze kunt u in een vroeg stadium bouwkundige gebreken en tekortkomingen signaleren en deze melden aan de aannemer. Hierbij worden alle onderdelen van zowel het interieur als het exterieur op de geldende normeringen en het bouwbesluit geïnspecteerd. Tevens worden tekortkomingen in afwerkingen vastgelegd. Achteraf ontvangt u van teelker bouwkundig advies een rapportage van de bouwgebreken en/of tekortkomingen.
 
Bij de eindoplevering wordt de woning aan u overgedragen en accepteert u de woning. De aan- en opmerkingen over de woning worden in het "proces verbaal van oplevering" tijdens de eindoplevering genoteerd, zodat in de fase ná de oplevering deze aan- en opmerkingen door de aannemer kunnen worden gecorrigeerd.
 
Tijdens de opleveringskeuring geeft teelker bouwkundig advies u een mondelinge toelichting over de woning en, indien mogelijk, ook bouwkundige -en huishoudelijke tips.
    introductie  
    tarieven keuringen  
    aankoopkeuring  
    schade experise  
    nulmeting | vooropname  
    opleveringskeuring  
    meer jaren onderhoud  
    nen 2580 meetcertificaat  
    contact  
     

teelker bouwkundig advies

   
Achter-Drempt Aerdt Angeren Apeldoorn Arnhem Beek-Ubbergen Bemmel Bennekom Beuningen Brummen De Steeg Didam Dieren Dodewaard Doesburg Doornenburg Doorwerth Driel Duiven Ede Eerbeek Elden Ellecom Elst Ewijk Gendt Giesbeek Heelsum Heteren Herveld Herwen Het Loo Hoenderloo  Huissen Laag-Soeren Lathum Lent Lingewaard Nijmegen Oosterbeek Oosterhout Renkum Rheden Slijk-Ewijk Tolkamer Valburg Velp Wageningen Westervoort Wolfheze Zevenaar Zutphen
  links    
       
teelker bouwkundig advies is lid van
Stichting Bouwkeurmeesters